نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آلودگی قارچی تأثیر کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر رشد قارچ بوتریتیس و کیفیت میوه-های انگور ریش‌بابای قرمز (Vitis vinifera L.) [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 15-30]
  • آمایش سرزمین تعیین نواحی مستعد کشت انگور در شهرستان بوکان با استفاده از GIS [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 17-40]
  • آنزیم های آنتی اکسیدانی بررسی اثر اسید سالیسیلیک در افزایش عمر انبارمانی و کیفیت پس از برداشت انگور رقم سلطانی [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 65-81]

ا

  • ارقام انگور ارزیابی تنوع ویژگی‌های بیوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی در برخی از ارقام تجاری انگور [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 45-60]
  • ازدیاد درون شیشه‌ای بهینه‌سازی شرایط کشت بافت برای ریزازدیادی پایه سیب MM111 [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 1-16]
  • اسید سالیسیلیک تأثیر کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر رشد قارچ بوتریتیس و کیفیت میوه-های انگور ریش‌بابای قرمز (Vitis vinifera L.) [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 15-30]
  • انبارمانی تأثیر کاربرد پس از برداشت پوترسین و نیتریک اکسید بر برخی خصوصیات کیفی میوه انبه [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 1-14]
  • انبارمانی تأثیر کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر رشد قارچ بوتریتیس و کیفیت میوه-های انگور ریش‌بابای قرمز (Vitis vinifera L.) [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 15-30]
  • انبه تأثیر کاربرد پس از برداشت پوترسین و نیتریک اکسید بر برخی خصوصیات کیفی میوه انبه [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 1-14]
  • انگور تعیین نواحی مستعد کشت انگور در شهرستان بوکان با استفاده از GIS [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 17-40]
  • انگور (Vitis vinifera L.) اثرات کیتوسان در پرآوری درون‌شیشه‌ای انگور (Vitis vinifera L.) رقم قزل‌اوزوم [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 75-88]
  • انگور ریش‌بابا تأثیر کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر رشد قارچ بوتریتیس و کیفیت میوه-های انگور ریش‌بابای قرمز (Vitis vinifera L.) [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 15-30]

پ

  • پاجوش تأثیر تاریخ‌های کشت بر رشد و درصد زنده‌مانی موز رقم "Dwarf Cavendish" [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 54-64]
  • پایه رویشی بهینه‌سازی شرایط کشت بافت برای ریزازدیادی پایه سیب MM111 [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 1-16]
  • پرآوری اثرات کیتوسان در پرآوری درون‌شیشه‌ای انگور (Vitis vinifera L.) رقم قزل‌اوزوم [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 75-88]
  • پروتئین ارزیابی اثر روغن‌ سویا بر برخی شاخص‌های فیزیولوژیکی مرتبط با تحمل به سرما در انگور رقم "بیدانه‌سفید" [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 82-95]
  • پرولین ارزیابی اثر روغن‌ سویا بر برخی شاخص‌های فیزیولوژیکی مرتبط با تحمل به سرما در انگور رقم "بیدانه‌سفید" [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 82-95]
  • پوترسین تأثیر کاربرد پس از برداشت پوترسین و نیتریک اکسید بر برخی خصوصیات کیفی میوه انبه [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 1-14]

ت

  • تاریخ گلدهی تأثیر تاریخ‌های کشت بر رشد و درصد زنده‌مانی موز رقم "Dwarf Cavendish" [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 54-64]
  • ترکیبات طبیعی تأثیر کاربرد پس از برداشت پوترسین و نیتریک اکسید بر برخی خصوصیات کیفی میوه انبه [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 1-14]
  • تشکیل میوه تأثیر ژنوتیپ‌های مختلف گرده‌زا بر برخی ویژگی‌های کمی، کیفی و عملکرد خرمای کشت بافتی رقم "زاهدی" [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 41-53]
  • تنفس بررسی و مقایسه انبارمانی ارقام مختلف انگور در شرایط کنترل شده [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 61-74]
  • توت فرنگی تأثیر اسید هیومیک بر برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی توت‌فرنگی رقم سابرینا تحت شرایط تنش شوری [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 109-135]

ج

چ

  • چروکیدگی بررسی و مقایسه انبارمانی ارقام مختلف انگور در شرایط کنترل شده [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 61-74]

خ

  • خرما اثر غلظت‌های مختلف عناصر غذایی محیط کشت بر جوانه‌زنی درون شیشه‌ای دانه ‌گرده ارقام مختلف خرما (Phoenix dactylifera L.) [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 31-44]
  • خواص کیفی ارزیابی تنوع ویژگی‌های بیوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی در برخی از ارقام تجاری انگور [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 45-60]

د

  • درصد زنده‌مانی تأثیر تاریخ‌های کشت بر رشد و درصد زنده‌مانی موز رقم "Dwarf Cavendish" [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 54-64]
  • دوارف کاوندیش تأثیر تاریخ‌های کشت بر رشد و درصد زنده‌مانی موز رقم "Dwarf Cavendish" [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 54-64]

ر

  • رقم اثر غلظت‌های مختلف عناصر غذایی محیط کشت بر جوانه‌زنی درون شیشه‌ای دانه ‌گرده ارقام مختلف خرما (Phoenix dactylifera L.) [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 31-44]
  • رقم قزل‌اوزوم اثرات کیتوسان در پرآوری درون‌شیشه‌ای انگور (Vitis vinifera L.) رقم قزل‌اوزوم [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 75-88]
  • رنگیزه‌های فتوسنتزی ارزیابی اثر روغن‌ سویا بر برخی شاخص‌های فیزیولوژیکی مرتبط با تحمل به سرما در انگور رقم "بیدانه‌سفید" [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 82-95]
  • روش AHP تعیین نواحی مستعد کشت انگور در شهرستان بوکان با استفاده از GIS [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 17-40]

ز

  • زنیا تأثیر ژنوتیپ‌های مختلف گرده‌زا بر برخی ویژگی‌های کمی، کیفی و عملکرد خرمای کشت بافتی رقم "زاهدی" [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 41-53]

س

  • سازگاری بهینه‌سازی شرایط کشت بافت برای ریزازدیادی پایه سیب MM111 [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 1-16]
  • سفتی میوه بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 96-108]

ش

  • شاخص‌های رویشی تأثیر اسید هیومیک بر برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی توت‌فرنگی رقم سابرینا تحت شرایط تنش شوری [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 109-135]

ع

  • عملکرد بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 96-108]
  • عناصر غذایی اثر غلظت‌های مختلف عناصر غذایی محیط کشت بر جوانه‌زنی درون شیشه‌ای دانه ‌گرده ارقام مختلف خرما (Phoenix dactylifera L.) [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 31-44]
  • عوامل طبیعی تعیین نواحی مستعد کشت انگور در شهرستان بوکان با استفاده از GIS [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 17-40]

ف

  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی ارزیابی تنوع ویژگی‌های بیوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی در برخی از ارقام تجاری انگور [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 45-60]
  • فنل کل ارزیابی تنوع ویژگی‌های بیوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی در برخی از ارقام تجاری انگور [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 45-60]
  • فنل کل بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 96-108]

ق

  • قهوه‌ای شدگی بررسی و مقایسه انبارمانی ارقام مختلف انگور در شرایط کنترل شده [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 61-74]

ک

  • کاروتنوئید بررسی اثر اسید سالیسیلیک در افزایش عمر انبارمانی و کیفیت پس از برداشت انگور رقم سلطانی [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 65-81]
  • کشت درون‌شیشه‌ای اثرات کیتوسان در پرآوری درون‌شیشه‌ای انگور (Vitis vinifera L.) رقم قزل‌اوزوم [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 75-88]
  • کلروفیل کل تأثیر اسید هیومیک بر برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی توت‌فرنگی رقم سابرینا تحت شرایط تنش شوری [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 109-135]
  • کیتوسان تأثیر کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر رشد قارچ بوتریتیس و کیفیت میوه-های انگور ریش‌بابای قرمز (Vitis vinifera L.) [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 15-30]
  • کیتوسان اثرات کیتوسان در پرآوری درون‌شیشه‌ای انگور (Vitis vinifera L.) رقم قزل‌اوزوم [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 75-88]
  • کیفیت خوراکی بررسی اثر اسید سالیسیلیک در افزایش عمر انبارمانی و کیفیت پس از برداشت انگور رقم سلطانی [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 65-81]

م

  • مالون‌دی‌آلدئید تأثیر اسید هیومیک بر برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی توت‌فرنگی رقم سابرینا تحت شرایط تنش شوری [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 109-135]
  • مالون‌دی‌آلدهید ارزیابی اثر روغن‌ سویا بر برخی شاخص‌های فیزیولوژیکی مرتبط با تحمل به سرما در انگور رقم "بیدانه‌سفید" [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 82-95]
  • متازنیا تأثیر ژنوتیپ‌های مختلف گرده‌زا بر برخی ویژگی‌های کمی، کیفی و عملکرد خرمای کشت بافتی رقم "زاهدی" [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 41-53]
  • محیط کشت بهینه‌سازی شرایط کشت بافت برای ریزازدیادی پایه سیب MM111 [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 1-16]
  • منبع گرده تأثیر ژنوتیپ‌های مختلف گرده‌زا بر برخی ویژگی‌های کمی، کیفی و عملکرد خرمای کشت بافتی رقم "زاهدی" [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 41-53]
  • مواد جامد محلول ارزیابی تنوع ویژگی‌های بیوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی در برخی از ارقام تجاری انگور [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 45-60]
  • مواد جامد محلول بررسی و مقایسه انبارمانی ارقام مختلف انگور در شرایط کنترل شده [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 61-74]
  • مواد جامد محلول بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 96-108]

ن

  • نشت الکترولیت‌ها ارزیابی اثر روغن‌ سویا بر برخی شاخص‌های فیزیولوژیکی مرتبط با تحمل به سرما در انگور رقم "بیدانه‌سفید" [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 82-95]
  • نشت یونی تأثیر اسید هیومیک بر برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی توت‌فرنگی رقم سابرینا تحت شرایط تنش شوری [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 109-135]
  • نیتریک اکسید تأثیر کاربرد پس از برداشت پوترسین و نیتریک اکسید بر برخی خصوصیات کیفی میوه انبه [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 1-14]

و

  • ویتامین‌ث بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 96-108]