آ
-
آلودگی قارچی
تأثیر کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر رشد قارچ بوتریتیس و کیفیت میوه-های انگور ریشبابای قرمز (Vitis vinifera L.) [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 15-30]
-
آمایش سرزمین
تعیین نواحی مستعد کشت انگور در شهرستان بوکان با استفاده از GIS [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 17-40]
-
آنزیم های آنتی اکسیدانی
بررسی اثر اسید سالیسیلیک در افزایش عمر انبارمانی و کیفیت پس از برداشت انگور رقم سلطانی [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 65-81]
ا
-
ارقام انگور
ارزیابی تنوع ویژگیهای بیوشیمیایی و فعالیت آنتیاکسیدانی در برخی از ارقام تجاری انگور [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 45-60]
-
ازدیاد درون شیشهای
بهینهسازی شرایط کشت بافت برای ریزازدیادی پایه سیب MM111 [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 1-16]
-
اسید سالیسیلیک
تأثیر کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر رشد قارچ بوتریتیس و کیفیت میوه-های انگور ریشبابای قرمز (Vitis vinifera L.) [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 15-30]
-
انبارمانی
تأثیر کاربرد پس از برداشت پوترسین و نیتریک اکسید بر برخی خصوصیات کیفی میوه انبه [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 1-14]
-
انبارمانی
تأثیر کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر رشد قارچ بوتریتیس و کیفیت میوه-های انگور ریشبابای قرمز (Vitis vinifera L.) [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 15-30]
-
انبه
تأثیر کاربرد پس از برداشت پوترسین و نیتریک اکسید بر برخی خصوصیات کیفی میوه انبه [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 1-14]
-
انگور
تعیین نواحی مستعد کشت انگور در شهرستان بوکان با استفاده از GIS [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 17-40]
-
انگور (Vitis vinifera L.)
اثرات کیتوسان در پرآوری درونشیشهای انگور (Vitis vinifera L.) رقم قزلاوزوم [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 75-88]
-
انگور ریشبابا
تأثیر کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر رشد قارچ بوتریتیس و کیفیت میوه-های انگور ریشبابای قرمز (Vitis vinifera L.) [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 15-30]
پ
-
پاجوش
تأثیر تاریخهای کشت بر رشد و درصد زندهمانی موز رقم "Dwarf Cavendish" [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 54-64]
-
پایه رویشی
بهینهسازی شرایط کشت بافت برای ریزازدیادی پایه سیب MM111 [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 1-16]
-
پرآوری
اثرات کیتوسان در پرآوری درونشیشهای انگور (Vitis vinifera L.) رقم قزلاوزوم [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 75-88]
-
پروتئین
ارزیابی اثر روغن سویا بر برخی شاخصهای فیزیولوژیکی مرتبط با تحمل به سرما در انگور رقم "بیدانهسفید" [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 82-95]
-
پرولین
ارزیابی اثر روغن سویا بر برخی شاخصهای فیزیولوژیکی مرتبط با تحمل به سرما در انگور رقم "بیدانهسفید" [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 82-95]
-
پوترسین
تأثیر کاربرد پس از برداشت پوترسین و نیتریک اکسید بر برخی خصوصیات کیفی میوه انبه [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 1-14]
ت
-
تاریخ گلدهی
تأثیر تاریخهای کشت بر رشد و درصد زندهمانی موز رقم "Dwarf Cavendish" [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 54-64]
-
ترکیبات طبیعی
تأثیر کاربرد پس از برداشت پوترسین و نیتریک اکسید بر برخی خصوصیات کیفی میوه انبه [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 1-14]
-
تشکیل میوه
تأثیر ژنوتیپهای مختلف گردهزا بر برخی ویژگیهای کمی، کیفی و عملکرد خرمای کشت بافتی رقم "زاهدی" [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 41-53]
-
تنفس
بررسی و مقایسه انبارمانی ارقام مختلف انگور در شرایط کنترل شده [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 61-74]
-
توت فرنگی
تأثیر اسید هیومیک بر برخی ویژگیهای مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی توتفرنگی رقم سابرینا تحت شرایط تنش شوری [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 109-135]
ج
-
جوانهزنی درون شیشهای دانه گرده
اثر غلظتهای مختلف عناصر غذایی محیط کشت بر جوانهزنی درون شیشهای دانه گرده ارقام مختلف خرما (Phoenix dactylifera L.) [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 31-44]
چ
-
چروکیدگی
بررسی و مقایسه انبارمانی ارقام مختلف انگور در شرایط کنترل شده [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 61-74]
خ
-
خرما
اثر غلظتهای مختلف عناصر غذایی محیط کشت بر جوانهزنی درون شیشهای دانه گرده ارقام مختلف خرما (Phoenix dactylifera L.) [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 31-44]
-
خواص کیفی
ارزیابی تنوع ویژگیهای بیوشیمیایی و فعالیت آنتیاکسیدانی در برخی از ارقام تجاری انگور [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 45-60]
د
-
درصد زندهمانی
تأثیر تاریخهای کشت بر رشد و درصد زندهمانی موز رقم "Dwarf Cavendish" [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 54-64]
-
دوارف کاوندیش
تأثیر تاریخهای کشت بر رشد و درصد زندهمانی موز رقم "Dwarf Cavendish" [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 54-64]
ر
-
رقم
اثر غلظتهای مختلف عناصر غذایی محیط کشت بر جوانهزنی درون شیشهای دانه گرده ارقام مختلف خرما (Phoenix dactylifera L.) [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 31-44]
-
رقم قزلاوزوم
اثرات کیتوسان در پرآوری درونشیشهای انگور (Vitis vinifera L.) رقم قزلاوزوم [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 75-88]
-
رنگیزههای فتوسنتزی
ارزیابی اثر روغن سویا بر برخی شاخصهای فیزیولوژیکی مرتبط با تحمل به سرما در انگور رقم "بیدانهسفید" [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 82-95]
-
روش AHP
تعیین نواحی مستعد کشت انگور در شهرستان بوکان با استفاده از GIS [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 17-40]
ز
-
زنیا
تأثیر ژنوتیپهای مختلف گردهزا بر برخی ویژگیهای کمی، کیفی و عملکرد خرمای کشت بافتی رقم "زاهدی" [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 41-53]
س
-
سازگاری
بهینهسازی شرایط کشت بافت برای ریزازدیادی پایه سیب MM111 [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 1-16]
-
سفتی میوه
بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 96-108]
ش
-
شاخصهای رویشی
تأثیر اسید هیومیک بر برخی ویژگیهای مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی توتفرنگی رقم سابرینا تحت شرایط تنش شوری [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 109-135]
ع
-
عملکرد
بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 96-108]
-
عناصر غذایی
اثر غلظتهای مختلف عناصر غذایی محیط کشت بر جوانهزنی درون شیشهای دانه گرده ارقام مختلف خرما (Phoenix dactylifera L.) [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 31-44]
-
عوامل طبیعی
تعیین نواحی مستعد کشت انگور در شهرستان بوکان با استفاده از GIS [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 17-40]
ف
-
فعالیت آنتیاکسیدانی
ارزیابی تنوع ویژگیهای بیوشیمیایی و فعالیت آنتیاکسیدانی در برخی از ارقام تجاری انگور [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 45-60]
-
فنل کل
ارزیابی تنوع ویژگیهای بیوشیمیایی و فعالیت آنتیاکسیدانی در برخی از ارقام تجاری انگور [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 45-60]
-
فنل کل
بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 96-108]
ق
-
قهوهای شدگی
بررسی و مقایسه انبارمانی ارقام مختلف انگور در شرایط کنترل شده [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 61-74]
ک
-
کاروتنوئید
بررسی اثر اسید سالیسیلیک در افزایش عمر انبارمانی و کیفیت پس از برداشت انگور رقم سلطانی [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 65-81]
-
کشت درونشیشهای
اثرات کیتوسان در پرآوری درونشیشهای انگور (Vitis vinifera L.) رقم قزلاوزوم [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 75-88]
-
کلروفیل کل
تأثیر اسید هیومیک بر برخی ویژگیهای مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی توتفرنگی رقم سابرینا تحت شرایط تنش شوری [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 109-135]
-
کیتوسان
تأثیر کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر رشد قارچ بوتریتیس و کیفیت میوه-های انگور ریشبابای قرمز (Vitis vinifera L.) [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 15-30]
-
کیتوسان
اثرات کیتوسان در پرآوری درونشیشهای انگور (Vitis vinifera L.) رقم قزلاوزوم [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 75-88]
-
کیفیت خوراکی
بررسی اثر اسید سالیسیلیک در افزایش عمر انبارمانی و کیفیت پس از برداشت انگور رقم سلطانی [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 65-81]
م
-
مالوندیآلدئید
تأثیر اسید هیومیک بر برخی ویژگیهای مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی توتفرنگی رقم سابرینا تحت شرایط تنش شوری [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 109-135]
-
مالوندیآلدهید
ارزیابی اثر روغن سویا بر برخی شاخصهای فیزیولوژیکی مرتبط با تحمل به سرما در انگور رقم "بیدانهسفید" [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 82-95]
-
متازنیا
تأثیر ژنوتیپهای مختلف گردهزا بر برخی ویژگیهای کمی، کیفی و عملکرد خرمای کشت بافتی رقم "زاهدی" [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 41-53]
-
محیط کشت
بهینهسازی شرایط کشت بافت برای ریزازدیادی پایه سیب MM111 [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 1-16]
-
منبع گرده
تأثیر ژنوتیپهای مختلف گردهزا بر برخی ویژگیهای کمی، کیفی و عملکرد خرمای کشت بافتی رقم "زاهدی" [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 41-53]
-
مواد جامد محلول
ارزیابی تنوع ویژگیهای بیوشیمیایی و فعالیت آنتیاکسیدانی در برخی از ارقام تجاری انگور [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 45-60]
-
مواد جامد محلول
بررسی و مقایسه انبارمانی ارقام مختلف انگور در شرایط کنترل شده [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 61-74]
-
مواد جامد محلول
بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 96-108]
ن
-
نشت الکترولیتها
ارزیابی اثر روغن سویا بر برخی شاخصهای فیزیولوژیکی مرتبط با تحمل به سرما در انگور رقم "بیدانهسفید" [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 82-95]
-
نشت یونی
تأثیر اسید هیومیک بر برخی ویژگیهای مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی توتفرنگی رقم سابرینا تحت شرایط تنش شوری [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 109-135]
-
نیتریک اکسید
تأثیر کاربرد پس از برداشت پوترسین و نیتریک اکسید بر برخی خصوصیات کیفی میوه انبه [دوره 2، شماره 1، 1396، صفحه 1-14]
و
-
ویتامینث
بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 2، شماره 2، 1396، صفحه 96-108]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد